Gigi Becali a dezvăluit cum s-a bucurat la golul lui Florinel Coman din derby. ”Am văzut la Răzvan Lucescu și am repetat, decât să fac alte nebunii”

de: Beatrice Dumitru
27 11. 2023

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo prin golul marcat de Florinel Coman. Atacantul a executat magistral o lovitură liberă și l-a lăsat fără replică pe portarul ”câinilor”. Gigi Becali a văzut reușita din fața televizorului și a dezvâluit cum s-a bucurat. Gestul l-a văzut la Răzvan Lucescu.

Gestul făcut de Gigi Becali după golul lui Florinel Coman

Derby-ul Dinamo – FCSB a fost decis de execuția superbă a lui Florinel Coman, din lovitură liberă de la 20 de metri. După acest succes, ”roș-albștrii” s-au distanțat în fruntea clasamentului la cinci puncte de CFR, ocupanta locului doi. Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, despre care a spus că a fost cel mai bun de pe teren și că ar fi greu pentru echipa lui să lupte la titlu fără acesta.

Florinel Coman este la al doilea meci consecutiv din SuperLiga în care punctează din lovitură liberă, după partida cu FCU Craiova. Gigi Becali a dezvăluit cum s-a bucurat la reușita atacantul său și a comparat golul cu cele marcate de Leo Messi.

Gestul de bucurie al lui Răzvan Lucescu. Sursa foto: Facebook Al-Hilal

Golul a fost cum dădea Messi. Portarul nu a mai schițat niciun gest. Messi dădea așa. Bang! Plasa mingea și era gol. Nu mai sunt cum eram la goluri. Doar ridic mâinile. Ca Răzvan Lucescu. Mi-a plăcut. Dacă văd ceva ce-mi place la cineva, eu reproduc.

Decât să faci nebunii, să alergi, să dai cu mâinile… Descătușarea cea mai mare și cea mai elegantă e să ridici mâinile. Am văzut la Răzvan Lucescu și am repetat. Am văzut că e bine. M-am obișnuit așa și ridic mâinile cu pumnul strâns. E ceva biblic”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Jucătorul criticat de Gigi Becali după derby

Dacă pe Florinel Coman l-a lăudat, Gigi Becali a pus la zid un jucător adus la echipă în această vară. Este vorba despre croatul Damjan Djokovic, înlocuit la pauza derby-ului cu Octavian Popescu.

”Djokovic nu pierde mingea, dar nu îmi place că ai situaţii să o dai în faţă, tu, pac, o dai în spate. Fuga de răspundere… Atunci am zis să îl schimbăm, să jucăm. Chiar dacă Ovidiu Popescu are greşelile lui, se implică, aleargă. El a dat viaţă jocului. Nu ştiu de ce Djokovic nu mai e la fel ca la început. Djokovic nu mai are curajul ăla, în primul rând. În al doilea rând, are şi altă vârstă”, a adăugat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citește și: Florinel Coman, făcut praf după ce i-a jignit pe dinamoviști: ”E lipsă de respect, dovadă de aroganță”

Damjan Djokovic are un salariu de 20.000 de euro pe lună și pentru că a venit liber de contract a încasat și o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB-ului este Vlad Chiricheș, cu un salariu de 40.000 de euro lunar.

A făcut ofertă pentru un atacant

Gigi Becali așteaptă pauza de iarnă pentru a întări echipa, deoarce își dorește să câștige campionatul. El vrea neapărat un atacant central și a mărturisit că a trimis, deja, o ofertă pentru unul, fiind dispus să bage mâna adânc în buzunar.

”Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din Africa, dar nu Africa de Sud”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Discuție între Gigi Becali și Florinel Coman după eșecul cu Rapid. Ce i-a dezvăluit fotbalistul patronului FCSB-ului: ”Nu am cu cine”

Latifundiarul a afirmat că e impresionat de jucătorul CFR-ului, Otele, dar problema cu acesta este că nu dă goluri.